Go go gate


Garagedeur openen met telefoon
 
De Gogogate 2 is een wifi ontvanger die via een bestaand wifi-netwerk tot drie objecten, zoals poorten, garagedeuren, automatische deuren, kan aansturen en een signaal terug kan ontvangen. 

Dit kan nu met smartphone, tablet of PC en smartwatch. De Gogogate 2 is de vernieuwde en verbeterde uitgave van het eerste model Gogogate.

U kunt berichten ontvangen over de status van de deur: geopend, gesloten en open gelaten.

Verbinding via wifinetwerk of vaste netwerk via USB aansluiting.

Installatie is zeer eenvoudig, nl. door de app op een smartphone te downloaden, deze app aan te zetten en vervolgens de Gogogate instellen met uw smartphone of PC en de bijgeleverde SDcard. De smartphone zal de instellingen communiceren met de Gogogate en deze zal opgenomen worden in het wifi-netwerk en zo bereikbaar zijn van binnenuit het wifi-netwerk.
 
Als het wifi-netwerk contact heeft met het internet zal de Gogogate ook van buiten het wifi-netwerk bereikbaar zijn via de dataverbinding van de smartphone. De beveiliging wordt verzorgd door een goede encryptie en een door u gekozen wachtwoord.

Vervolgens de Gogogate aansluiten op de aandrijving van de garagedeur of poort. Dit kan op de aansluitpunten voor een wanddrukknop.

Om de deur te kunnen controleren sluit u nu de draadloze of bedraadde sensoren aan. Sensorcontacten, zowel draadloos als bedraad verkrijgbaar.
 

 


Controle over de deurstatus

Uw Gogogate zal u waarschuwen wanneer de garage is geopend of gesloten. Het zal u ook waarschuwen als het open is gelaten. Met behulp van de Gogogate en de aangesloten sensor weet u dus altijd of de deur open of gesloten is, overal ter  wereld waar u verbinding heeft met internet.
GoGo Gate afstandsbediening telefoon
Met de Gogogate kunt u uw garagedeur of toegangspoort openen, sluiten en in de gaten houden met een smartphone, tablet of PC. U kunt op afstand toegang krijgen tot het Gogogatesysteem met behulp van uw app of een van de compatibele webbrowsers.

Offerte aanvragen