Roldeuren

Zoals de naam het eigenlijk al zegt, is een roldeur een deur welke door middel van zichzelf aan de bovenkant op te rollen, opent. Het eventuele voordeel hiervan is dat het plafond aan de binnenkant van de garage grotendeels vrij blijft en er ruimte is om bijvoorbeeld verlichting op te hangen.

Verschillende typen roldeuren

Wanneer u voor een roldeur kiest voor bijvoorbeeld uw garage of bedrijfshal, zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kan de roldeur opgebouwd zijn uit lamellen van 80mm of van 100mm. De roldeur kan goed geïsoleerd zijn door middel van dubbelzijdige lamellen met isolatiemateriaal, of de lamellen kunnen enkelwandig opgebouwd zijn. Ook zijn dichte lamellen met dubbel beglaasde lamellen te combineren. Dit zorgt weer voor extra lichtinval van buitenaf.

Naast onze standaard roldeuren beschikken wij ook nog over één type roldeur welke wordt toegepast met een snellere aandrijving waardoor deze deur sneller opent dan een standaard roldeur. We zouden kunnen zeggen dat deze roldeur voordelen combineert van aluminium roldeur en die van een snelroldeur.

 

 

Montadoors Montagebedrijf
Steigerweg 8

1975 AH  IJmuiden
tel. 0653100571
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Offerte aanvragen