Industriedeur

Bent u op zoek naar een industriële binnen- of buitendeur, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor elke situatie bieden wij de juiste oplossing.

Overheaddeuren (sectionaaldeuren)

Een overheaddeur, ook bekend als sectionaaldeur, wordt over het algemeen toegepast als toegang in een buitengevel. Een overheaddeur bestaat uit brede secties welke meetstal geleid worden door een railsysteem. Deze secties kunnen transparant zijn voor bijvoorbeeld kassen of showrooms, maar deze kunnen ook ondoorzichtig zijn. Daarnaast kan het voor uw toepassing of ruimte belangrijk zijn dat de deur goed isolerend is om de binnentemperatuur minimaal te beïnvloeden.

Snelroldeuren

De basis van een snelroldeur bestaat uit een doek welke aangedreven wordt door een hoge snelheidsmotor, hierdoor opent en sluit de deur razendsnel. Een snelroldeur  Snelroldeuren worden veelal gebruikt in ruimtes waar luchtverplaatsing geminimaliseerd moeten worden om temperatuurverchillen te voorkomen en/of hygiëne te waarborgen, hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld voedingsmiddellen opslag, koude opslag of cleanrooms.

Roldeuren

Roldeuren worden gemaakt van staal of aluminium en zijn door hun eenvoudige constructie zeer rendabel als afsluiting voor uw dagopening. Door de compacte opwikkeling van roldeuren, nemend deze minimaal ruimte in.

Tochtdeuren

Tochdeuren zijn snel te plaatsen en ideaal voor doorgangen welke niet intensief gebruikt worden. Onder tochtdeuren verstaan wij strokengordijnen en pendeldeuren. Strokengordijnen bestaan uit flexibele zachte pvc stroken. Pendeldeuren zijn zelfsluitende tochtdeuren welke van beide kanten open kunnen klappen.

 

Montadoors Montagebedrijf
Steigerweg 8

1975 AH  IJmuiden
tel. 0653100571
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Offerte aanvragen