Overheaddeuren

Montadoors levert en installeert verschillende typen overheaddeuren. Zoals de naam het al zegt, opent een overheaddeur zich door middel van een geleidesysteem welke onder het plafond doorloopt, deze beweegt zich dus over "het hoofd". Een overheaddeur wordt ook wel een sectionaaldeur genoemd gezien deze altijd uit horizontale secties bestaan. Deze secties kunnen verschillende maten hebben. Het ideale van een overheaddeur is dat deze secties bij schade snel te vervangen zijn.

Verschillende type overheaddeuren

In de catogorie overheaddeuren, zijn veel verschillende opties mogelijk. Zo zijn er goed isolerende overheaddeuren voor bijvoorbeeld een werkplaats welke ook in de winter op temperatuur moet blijven zonder dat eventuele warmtebronnen meer energie dan nodig gaan verbruiken, en minder goed isolerende overheaddeuren voor bijvoorbeeld een opslag verkrijgbaar. Daarnaast kan een overheaddeur transparant zijn, ideaal voor een showroom bijvoorbeeld. Ook zijn er gedeeltelijk transparante overheaddeuren door middel van raamsecties of natuurlijk volledig gesloten overheaddeuren. Ook kunnen de overheaddeuren in verschillende RAL kleuren geleverd worden om zo beter aan te sluiten bij de voorgevel van uw pand.

Prijs van een overheaddeur

De kosten van een overheaddeur hangt van veel verschillende factoren af. De belangrijkste factoren hierin zijn de grootte van de dagopening waar de deur in geïnstalleerd moet worden en natuurlijk het type deur. Daarnaast kunnen al onze overheaddeuren geïnstalleerd worden met verschillende typen besturingssystemen en allerlei verschillende accessoires. Om te voorkomen dat u voor deuren en eventuele accessoires kiest welke misschien niet nodig zijn voor uw situatie, komen wij graag bij u langs om een zo scherp mogelijke prijsopgave samen te stellen.

 

Overheaddeur MontaLux XL

Volledig beglaasde en goed isolerende overheaddeur met een dikte van 60 mm. Geen verticale tussenstijlen bij de raamsecties.

lees meer
Overheaddeur MontaSpeed Thermo

Twee functionaliteiten in één deur: de deur is geïsoleerd én kent een hoge openingssnelheid. Met spiraal railsysteem. Veelal toegepast in buitengevels en koelcellen.

Lees meer
Overheaddeur MontaLux XL

Volbeglaasde en goed isolerende overheaddeur met een dikte van 40 mm. Geen verticale tussenstijlen bij de raamsecties.

Lees meer
 

Montadoors Montagebedrijf
Steigerweg 8

1975 AH  IJmuiden
tel. 0653100571
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Offerte aanvragen