Projecten

Overheaddeuren op rijRoyal FloraHolland, Aalsmeer

Twee mooie projecten opgeleverd bji Royal FloraHolland in Aalsmeer. Het plaatsen van 104 nieuwe overheaddeuren(sectionaaldeuren) met GFA besturing en additionele accessoires.

Alle geïnstalleerde deuren, zijn voorzien van stootbuffers en wielgeleiders. Deze zorgen er voor dat een vrachtwagen niet perongeluk schade aan kan brengen door scheef op het station in te rijden.

In een tijd van ongeveer 6 weken hebben we 104 nieuwe overheaddeuren geplaatst. Alle overheaddeuren zijn voorzien van GFA besturing.

 

 

Industriedeuren op rijDHL, Zaltbommel

DHL opent in Zaltbommel het grootste en groenste pakketsorteercentrum van de Benelux. Voor dit project heeft montadoors de opdracht gekregen voor het plaatsen van alle overheaddeuren en dock levellers.

Tijdens dit project hebben wij onder andere 185 overheaddeuren gemonteerd. Naast het plaatsen van de nieuwe overheaddeuren, zijn er ook 30 docklevellers gemonteerd.

 

 

 

 

 

oude dock levellersNieuwe dock levellers

Royal FloraHolland, Aalsmeer

Weer een mooi afgerond project. het leveren en installeren van 30 nieuwe dock levellers. 

Op de linker foto ziet u de oude dock levellers. deze waren ondertussen 30 jaar oud en waren toe aan vervanging. Op de linkerfoto ziet u de nieuwe dock levellers. Deze kunnen er voorlopig weer tegenaan.

 

 

Montadoors Montagebedrijf
Steigerweg 8

1975 AH  IJmuiden
tel. 0653100571
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Offerte aanvragen