Onderdelen

Aandrijvingen en besturingen

Op onze industriedeuren en laad- en lossystemen kunnen verschillende typen aandrijvingen en besturingen gemonteerd worden. Zo zijn er besturingssystemen welke uw deur kunnen bedien en systemen welke uw dockleveller kunnen bedienen. Wanneer u een compleet laad- en lossysteem door ons laat installeren kan er ook gekozen worden voor één besturingssysteem welke beide onderdelen kan besturen.
Heeft u een opslag waar u zelf niet de gehele dag aanwezig kunt zijn maar u krijgt wel door de dag goederen aangeleverd, dan kan een besturing op afstand de oplossing bieden. Hiermee kunt u via uw telefoon uw overheaddeur (sectionaaldeur) op afstand bedienen en controleren of de deur open of gesloten is.

Dock accessoires

Om het laad- en lossysteem heen kan een verscheidenheid aan accessoires geïnstalleerd en gemonteerd worden. het uiteindelijke doel van deze dock accessoires is het verhogen en waarborgen van de veiligheid van personen en het voorkomen van eventuele schade aan de industriedeuren en aan de laad- en lossystemen.

 

Montadoors Montagebedrijf
Steigerweg 8

1975 AH  IJmuiden
tel. 0653100571
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Offerte aanvragen